keresés a weboldalon

A Termálban

Zalaegerszeg címer
Hírek

A Termálban

2013 április 04 - csütörtök
A félévi bizonyítványa nagyon jól sikerült az osztályunknak, ezért jutalomként elmehettünk együtt a Termálfürdőbe. Aznap az első három óra volt megtartva, utána elindultunk a buszhoz, ami tele volt és csak nagyon szorosan fértünk el, de még ez sem vette el a kedvünket.

Mikor megérkeztünk, már nagyon izgatottak voltunk. A lányok és a fiúk külön öltözőbe mentek, majd aki elkészült, kint várakozott. Ezután elmentünk helyet keresni és lepakoltunk a székekre. Ekkor végre Bea nénivel bementünk a medencébe, de aki akart, mehetett csúszdázni is. Amikor az örvény beindult, szinte mindenki odament és élvezte, ahogy sodorja a víz.

Ekkorra már megéheztünk, így felmentünk a büféhez, hogy mindenki megtömje a hasát a hozott elemózsiával. Ezután kicsit pihentünk a szárazföldön. Beszélgettünk, kártyáztunk.

Később átmentünk egy másik medencébe is. Ott is sokat játszottunk, de arra azért figyeltünk, hogy ne zavarjuk a többi fürdővendéget.

A lányok kicsit hamarabb elkezdték a hajszárítást, így majdnem egyszerre végeztünk. Addigra a szülők is megérkeztek értünk, akik visszavittek minket a sulihoz. Már ezért megérte végigtanulni ezt a félévet. Bízom benne, hogy jól sikerül az év végi bizonyítványunk is, és ismét vár minket valamilyen meglepetés jutalomként.

Besenyei Lili 4.a osztály
Belvárosi Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola
Petőfi Sándor Székhelyiskola 

Tartalom megosztása: