keresés a weboldalon

A Trio-ZTE FC öregfiúk csapata nyerte a Gabora Gálát

Zalaegerszeg címer
Hírek

A Trio-ZTE FC öregfiúk csapata nyerte a Gabora Gálát

2019 január 17 - csütörtök
Salgótarjánban, közel 30 éve rendeznek öregfiúk labdarúgó teremtornát, melyen a ZTE FC is rendszeresen részt vesz. Az idei gálára nem sikerült sztárcsapatot hívniuk a szervezőknek, de így is erős volt a mezőny.

A jótékony célú nemzetközi tornán a Trio –ZTE FC csapata a B csoportban a Dunaszerdahely, a Videoton és a Debrecen csapatával mérkőzött. A szlovákokat 5-2-re, a fehérváriakat 2-0-ra, míg a debrecenieket 6-1-re győzték le az egerszegiek, így csoportelsőként végeztek és jutottak a döntőbe. Az ellenfél a Pécs együttese volt, akik ellen változatos, gólokban is bővelkedő csatában, a hajrában sikerült 5-3-ra nyerni a Trio ZTE –nek és elhódítani a rangos trófeát. A 27. Gabora-gála bevételét – több mint hárommillió forintot – a salgótarjáni Jó Pásztor Római Katolikus Óvoda kapja.

A Trio-ZTE FC csapat tagjai voltak: Molnár Balázs, Mihalecz Péter, Kaj András, Marian Sluka, Kocsárdi Gergely, Orbán, Szente Gábor, Zöld Szilárd, Vörös Miklós, Papp Tamás, Nikitscher Norbert. A csapat edzője, vezetője Balázs Zsolt volt.

-P-

Tartalom megosztása: