keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

A vártnál símább győzelem

Zalaegerszeg címer
Hírek

A vártnál símább győzelem

2007 április 22 - vasárnap
ZTE – Paks 4-0 (3-0)Zalaegerszeg, 3.000 néző. NB-I. bajnoki labdarúgó-mérkőzés. Játékvezető: Szilasi. Asszisztensek: Kovács, Raff. Góllövők: Waltner (7.), Salamon (12., öngól), Józsi (23.), Dovicsovics (73.). Sárga lap: Mészáros (20.), Böde (38.), Molnár Z. (75.).ZTE: Lipcak – Kocsárdi, Máté, Botis, Kádár T. – Nagy L., Simonfalvi (Tóth Z., 70.), Molnár B., Józsi – Waltner, (Ramadani 77.), Lekics (Dovicsovics, 53.). Vezetőedző: Nagy Tamás.Paks: Kovács A. – Molnár Z., Salamon, Horváth S., Hanák – Zováth, Tamási, Heffler, Mészáros I. (Benedeczki, 33.) – Böde (Varga L. 77.), Buzás (Csehi, 66.). Vezetőedző: Lengyel Ferenc.

Nagyon kellett ez a győzelem a ZTE-nek, ami egyben Nagy Tamás első sikere is volt. Remélhetően nem csak azért alakult így a mérkőzés, mert a Paks meglehetősen gyenge teljesítményt nyújtott. Akár még több góllal is nyerhettünk volna. A bíztató jelek mellett azért érdemes odafigyelni a hátsó alakzat teljesítményére, mert nem csak rajtuk múlt, hogy nem kaptunk gólt. A következő fordulókban majd eldől, hogy valódi formajavulásnak voltunk-e szemtanúi, vagy csupán ebben a magyar bajnokságban minden előfordulhat.

Vélemények:
Nagy Tamás, a ZTE vezetőedzője: – Az első 30 percben jól és eredményesen játszottunk. Nagyon elégedett vagyok a csapat mentális hozzáállásával. Ebből egy jottányit sem szabad engednünk és akkor még elérhetjük célunkat, a nemzetközi kupaszereplést.
Lengyel Ferenc, a Paks vezetőedzője: – Tudtuk, hogy a ZTE jó csapat, a nagy különbségű győzelmükhöz azonban az is kellett, hogy mi az első félórában amatőr módon játsszunk.
Józsi György, a ZTE játékosa: – Ez volt életem első fejesgólja. Fontos volt számunkra, hogy gyorsan megszerezzük a vezetést. Ez sikerült. Úgy vélem, hogy az első harminc percben kiváló támadójátékot produkáltunk.
Nagy Lajos, a ZTE játékosa: – Nagy kedvvel játszottam, örülök, hogy a csapat is és jómagam is kilábaltunk a gödörből. Úgy vélem, ilyen különbséggel is megérdemelten nyertünk. (Zala-Lap Kft.)

Tartalom megosztása: