keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

A végén büntetett az ellenfél

Zalaegerszeg címer
Hírek

A végén büntetett az ellenfél

2008 október 05 - vasárnap
Győr – ZTE 1-0 (0-0) ETO-Park, 2500 néző. NB-I. bajnoki labdarúgó-mérkőzés. Játékvezető: Szabó Zs. Asszisztensek: Kispál, Varga Zs. Gólszerző: Bicak (92.). Sárga lap: Meye (20.), Kovács G. (62.), Meye (83.), Bicak (92.). Piros lap: Bank (11.), Meye (83.).

Győr: Sztevanovics – Tokody, Stark, Supic (Nikolov 7.), Völgyi – Böőr, Bank, Józsi (Brnovics 84.), Koltai – Bajzát, Kovács I. Z. (Bicak 16.). Vezetőedző: Egervári Sándor.

ZTE: Vlaszák – Kocsárdi, Botis, Kovács G., Szamosi – Tóth Z., Máté, Alomerovics, Hajdú (Trnavac 46.) – Meye, Balázs (Pekics 56.). Vezetőedző: Supka Attila.

Azért szép a futball, mert hol az egyik csapat nyer, hol a másik. Az viszont nem szép, ha többnyire nem mi nyerünk. Most meg ráadásul úgy nem nyertünk, hogy 70 percig emberelőnyben játszottunk. Sőt, nem hogy nem nyertünk, kikaptunk. Az utolsó előtti percben bekapott góllal. Mit lehet erre mondani?

Vélemények:

Supka Attila, a ZTE vezetőedzője: – Már a mérkőzés elején felvállaltuk a nyílt sisakos játékot, győzelemre törekedtünk. A sors is kezünkre játszott, mivel 10 perc után emberelőnybe kerültünk. A lehetőségeink ezúttal is megvoltak, de kihagytuk azokat. A végén pedig büntetett a Győr.

Dézsi Attila, a ZTE FC ügyvezetője: – Gratulálok a Győrnek. Kiénekelték a szánkból a sajtot.

Máté Péter, a ZTE középpályása: – Nem éltünk a sors adta lehetőséggel.

Vlaszák Géza, a ZTE kapuvédője: – Hosszú ideig emberelőnyben játszottunk, de támadásainkban nem volt átütőerő. (Zala-Lap Kft., B. I.)

Tartalom megosztása: