keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

A vendégek találták a gólt

Zalaegerszeg címer
Hírek

A vendégek találták a gólt

2005 április 16 - szombat
ZTE  –  MTK    0-1 (0-0)Zalaegerszeg, 4000 néző. NB-I. bajnoki labdarúgó-mérkőzés.Játékvezető: Ábrahám Attila. Asszisztensek: Ábrahám T., Tompos.Góllövő: Hrepka (92.). Sárga lap: Józsi (34.), Jezdimirovics (35.).ZTE:  Varga Z. – Kocsárdi, Sebők V., Kozmér, Balog – Kaj (Babati 76.), Ljubojevics, Józsi, Koplárovics (Selei 55.) – Sebők J., Andorka (Radu Sabo 64.). Vezetőedző: Gellei Imre.MTK:  Végh – Balogh B., Juhász R. (Elek 76.), Lambulics, Pollák -Bori, Jezdimirovics, Zabos, Kanta J. –  W. Silva (Hrepka 80.), Kanta Sz. (Illés 67.). Szakmai igazgató: Garami József.

Az első félidő alacsony színvonalú játékot hozott, még a hazai bajnokság produktumához szokott néző is csak csóválta a fejét. A második félidő mindenképpen hozott változást, a cserék némi színt vittek az egerszegiek játékába. A kapuk felváltva forogtak veszélyben, voltak percek, amikor a hazai győzelemben is lehetett bizakodni. Nem így történt: a már csak inkább levezetésként futballozó Illés Béla remek passzát követően az utolsó percben a ZTE hálójában landolt a labda. Annyi biztos, más befejezésről álmodtunk.
Vélemények:
Gellei Imre, a ZTE vezetőedzője: – Az első félidőben inkább csak a küzdelem dominált. A második félidőben felváltva forogtak veszélyben a kapuk, az MTK az utolsó percben talált egy gólt, ezzel nyert.
Garami József, az MTK szakmai igazgatója: – A tavaszi idényben most játszottuk a legjobb mérkőzésünket. Mindkét csapat győzelemre tört, az a csapat, amelyik az utolsó pillanatban  gólt tud rugni, az megérdemli a győzelmet.
Gaál Miklós, a ZTE sérült játékosa: – Döntetlenszagú találkozón minden a játék minden elemében egál volt a két csapat  között. a vendégek egy vitatható góllal nyertek.
Varga Zoltán, a ZTE kapusa: – Szerencsés góllal nyert az MTK. A kapuból nem tudtam eldönteni, hogy les volt-e vagy sem, de az biztos, vitatható körülmények között született. A döntetlen jobban megfelelt volna a játék képének.
Tóth Géza, a ZTE Rt. igazgatótanácsának elnöke: – Rendkívül gyenge színvonalú mérkőzésen a fővárosiak egy góllal nyertek. Nem ezt kell vitatni, hogy les előzte-e meg a győztes találatot, hanem vegyük végre tudomásul, ennél többet érdemel a mellettünk hűségesen kitartó közönség. Remélem, mindenki levonja majd a tanulságot.

Tartalom megosztása: