keresés a weboldalon

A zavartalan ünnepért (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

A zavartalan ünnepért (Videó)

2016 október 25 - kedd
Rendezett körülmények fogadják a Mindenszentek- és Halottak napján a temetők látogatóit Zalaegerszegen. Az ünnepet megelőző, hagyományos bejáráson szó esett az önkormányzat sírkerteket érintő jövőbeli fejlesztéseiről, míg a karbantartó cég és a rendőrség az ilyenkor szokásos általános temetői rendre hívta fel a figyelmet.

Tízezrek keresik fel Zalaegerszeg legnagyobb köztemetőjét Mindenszentek és Halottak napján. A zsúfoltsággal járó kellemetlenségek elkerülése érdekében Herczeg András kegyeleti ágazatvezető fokozott odafigyelést kér a hozzátartozóktól.

Bár a polgárőrség és a rendőrség tagjai megerősített szolgálattal lesznek jelen az ünnepen, nem árt az óvatosság – hívta fel a figyelmet Tóth László rendőr-őrnagy.

Az önkormányzat kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a Göcseji úti sírkertben a jövőben is méltó körülmények fogadják a látogatókat – mondta Balaicz Zoltán polgármester.

Csakúgy, mint az ország többi pontján, a zalaegerszegi temetők is meghosszabbított nyitvatartással várják majd az emlékezőket.

K.Zs./E.K.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: