keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

A zene világnapja a Mindszentyben

Zalaegerszeg címer
Hírek

A zene világnapja a Mindszentyben

2015 november 01 - vasárnap
A mindszentys diákok, általános iskolások és gimnazisták egyaránt ünnepelték a zene világnapját október 1-jén.

Rengeteg színes és szórakoztató műsort láthattunk. A diákok nagy bátorsággal és odafigyeléssel csillogtatták meg tehetségüket az egész iskola előtt. Bemutatták fuvola-, gitár- és énektudásukat is.

Az általános iskolások is szívesen kapcsolódtak be a programba. Először a földszinti aulában adták elő önkéntesen vállalt produkcióikat, majd a kápolnában is meghallgathattuk gyönyörű előadásaikat.

Majd a gimnazisták következtek, akik szintén nagy szorgalommal készültek. A tornatermi aulát zene töltötte be. Itt is egyaránt hallhattunk gitár- és fuvolajátékot, de természetesen az ének sem maradhatott el. Szebbnél szebb produkciókkal kápráztattak el bennünket.

Az általános iskolás diákok ellátogattak az idősek otthonába is, ahol megörvendezették az időseket. A műsor annyira jól sikeredett, hogy sokan meghatódtak, és még sírtak is.

Gratulálok a résztvevőknek, mert szerintem kijelenthetjük, hogy megérte készülni erre a napra, hiszen tényleg élménnyel teli pillanatokat szereztek nekünk. A továbbiakban is jó gyakorlást és sok sikert kívánok az összes tehetséges tanulónak.

Kiss Petra Kata (9.a)
Mindszenty József Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium
Zalaegerszeg

 

Tartalom megosztása: