keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

A ZTE Andráshidán

Zalaegerszeg címer
Hírek

A ZTE Andráshidán

2006 szeptember 14 - csütörtök
A sorsolás szeszélye folytán a Labdarugó Magyar Kupa következő fordulójában Andráshida-ZTE találkozó lesz. A két együttes szeptember 20-án 16.15 órától Andráshidán találkozik egymással. A mérkőzésről elmondható, hogy a jelen és a jövő találkozik, mivel a hazai együttesben több fiatal tehetséges – a ZTE-től kölcsönkapott – játékos szerepel. Érdekességnek számít, hogy Simon Antal, a ZTE vezetőedzője papíron egykor az andráshidaiak játékosa volt.

– Amikor Bozsik Péter pályaedzője voltam, akkor készítették el az igazolásomat, de ennek nincsen semmi jelentősége. A csapatban ugyanis nem léptem pályára. Ismerjük az NB III-as együttest, úgy vélem nem jelenthet akadályt számunkra a továbbjutás – hangoztatta Simon Antal.

Dobos Sándorra, a hazai csapat edzőjére is áll az, hogy mindkét együtteshez van kötődése. Hajdanán a ZTE játékosa volt, manapság a kék-fehérek utánpótlásedzője, Andráshidán a felnőttek szakmai munkáját irányítja.
– Szeretnénk jó mérkőzést játszani a ZTE-vel, ha sikerülne szorossá tenni a találkozót, annak nagyon örülnék – vélekedett Dobos Sándor. – Mint minden kiscsapat, mi is szeretnénk maradandót alkotni a kupában.  Jó lenne továbbjutni, de az erőviszonyok ismeretében a ZTE a találkozó esélyese.

A mérkőzésre a jegyek elővételben is megvásárolhatóak a ZTE-REAC NB I-es mérkőzés előtt és az Arany Bárány sarkán lévő újságos pavilonban. (Zala-Lap Kft. B. I.)

Tartalom megosztása: