keresés a weboldalon

A ZTE FC helyzete egyre nehezebb

Zalaegerszeg címer
Hírek

A ZTE FC helyzete egyre nehezebb

2018 május 09 - szerda
Szegedre ingyenesen viszi a ZTE Fc a szurkolókat!

A 34. fordulóban alsóházi rangadót játszott a ZTE FC a Kazincbarcikával. A két csapat között egy győzelemnyi volt a különbség, ami a találkozó után maradt is. A mérkőzés első fele főleg a mezőnyjátékról szólt nagy vendég lehetőségekkel, kapufával. A 34. percben Króner szerzett vezetést a ZTE-nek, ami után megélénkült a játék. A második félidőben előjöttek azok a hibák, amik miatt a csapat ott van, ahol. A 74. percben egyenlített a vendégcsapat, majd egy perc múlva Vernes jutatta előnyhöz a hazaiakat. A 79. percben egy kavarodás végén újra egyenlített a Kazincbarcika. A hátralévő időben csak erőlködtek a hazaiak, és ha a vendégek pontosabbak, akár nyerhettek is volna. A 2-2-esdöntetlennel tovább romlottak a ZTE bennmaradási esélyei.

A találkozót követően kisebb csoport a stadion előtt tüntetve szeretett volna válaszokat kapni a csapat mélyrepüléséről. Végh Gábor, a ZTE FC többségi tulajdonosa beszélt a szurkolókkal és a szitkozódás és megalázás helyett az összefogást kérte az emberektől. A ZTE FC vasárnap a közvetlen rivális és szintén a kiesés ellen küzdő Szegedhez látogat. A tulajdonos és zalaegerszegi vállalkozók szurkolói buszokat indítanak a mérkőzésre, amelynek teljes költségét, beleértve a belépőket és a buszokon való fogyasztást is átvállalják a jelentkezőktől.

ZTE Szurkolók!

Nehéz helyzetben vagyunk.

Az okokat meg kell s meg fogjuk vizsgálni és döntünk hogyan tovább, akkor, amikor itt lesz az ideje a szezon után. Elfogadok és értek minden kritikát, főleg ami jogos. Nem fér bele azonban emberek megalázása és semmi olyan cselekedet, ami a klub érdekeivel szembe megy. Ilyet valóban klubot szerető ember nem tesz!

Gyertek és segítsetek, adjatok erőt és hitet a játékosoknak, érezzék, hogy miért is kutya kötelességük küzdeni, például azért mert ilyen szurkolótáboruk van. Zrinszki István úrral, a Belga étterem tulajdonosával közösen (köszönet érte) annyi ingyenes szurkolói buszt indítunk a Szeged elleni mérkőzésre (melyre Gyulán kerül sor), amennyien eljöttök buzdítani a csapatot. Regisztrálni csütörtök estig telefonon (06/30/2165297), e-mailben (chris@ztefc.hu) a klubban lehet.

Most a jövőnk a tét, vagy összefogunk, vagy elbukunk.

Végh Gábor tulajdonos

-P-

Tartalom megosztása: