keresés a weboldalon

Adomány (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Adomány (Videó)

2016 november 21 - hétfő
Átadták azt az adományt, melyet a második Alsójánkahegyi Sör-Virsli és Hagymásbab Fesztivál jótékonysági főzésén gyűjtöttek a résztvevők júliusban. A kórház Koraszülött- és Gyermekintenzív Osztályára székeket vásároltak, emellett egy szoptatós fotelt is beszereztek az összegyűlt pénzből.

Az alsójánkahegyi fesztivál a rossz idő ellenére is sikeres volt. A Galbavy Zoltán önkormányzati képviselő ötlete nyomán megvalósult rendezvényen a segítő szándék volt a legfőbb cél.

Az átadón a főzőcsapatok képviselői is jelen voltak, ahol a kórház dolgozói készséggel mutatták be a gyűjtött összegből vásárolt eszközöket. A szoptatós szék különösen fontos az osztály számára – hangsúlyozta dr. Gárdos László osztályvezető főorvos.

Ezt hivatottak segíteni a betegágyak mellett elhelyezett székek is. Gárdos László arról is tájékoztatott, hogy a Zala megyei kórház gyermekosztálya egy évtizeddel megelőzte az országban most kialakuló családbarát gyógyítási módszert. Továbbra is azon lesznek, hogy még kényelmesebbé tegyék a kis betegek és szüleik számára az itt tartózkodást.

Gy.A./Cs.M.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: