keresés a weboldalon

Adományokat osztottak (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Adományokat osztottak (Videó)

2018 december 05 - szerda
250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen. Az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

Minden belekerült a csomagba, amire az ünnepek közeledtével szükség lehet a családban. Külön gondoltak a kicsikre is az adományok összeállítói. Kállai Sándorné három gyermeket nevel. Szívesen fogadta a segítséget.

Kállai Sándorné:

A Zalaegerszegi Család- és Gyermekjóléti Központhoz egész évben fordulhatnak a rászorulók. Segítenek váratlan krízishelyzetekben, a nagyobb ünnepek közeledtével pedig a szükséges élelmiszerek beszerzését könnyítik meg.

Zsolnai Judit – intézményvezető, Zalaegerszegi Család- és Gyermekjóléti Központ:

Mindez nem valósulhatott volna meg Zalaegerszeg önkormányzatának támogatása nélkül. A város vezetése kiemelt figyelmet fordít a nehéz körülmények között élők felkarolására.

Tolvaj Márta – alpolgármester, Zalaegerszeg:

Még az idén kapnak a gyermeket nevelő rászoruló családok egyszeri 8000 Ft-os nevelési juttatást is. Ezt ugyancsak forrás átcsoportosítással tette lehetővé az önkormányzat több, mint 300 zalaegerszegi gyermek számára.

F.M./P.B.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: