keresés a weboldalon

Adományoztak (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Adományoztak (Videó)

2016 szeptember 14 - szerda
Jótékonysági főzőverseny is színesítette a X. Kertvárosi vigasságok hétvégi programsorozatát. Az ott összegyűlt összeget ma adták át ünnepélyesen a városházán.

330 ezer forint – ennyi lett a Keresztury VMK és a településrészi önkormányzat közösen szervezett összejövetelének a bevétele. A kedvezményezett Légzőszervi Beteg Gyermekekért Alapítvány 25 éves múltra tekint vissza. Azzal a céllal jött létre, hogy sorstársaiknak segítséget nyújtsanak – mondta dr. Kopeczky Ildkó, a szervezet elnöke.

A nyilvánosság nemcsak nekik jött jól – tudtuk meg Orosz Ferencnétől. A településrész önkormányzati képviselői hangsúlyozták: a jótékonysággal egybekötött közösségi programokkal tudják a leghatékonyabban ráirányítani a figyelmet ezekre a civil szervezetekre

Dala Hajnalka közművelődési csoportvezető eredményesnek ítélte az akciót. Ezúttal összesen 14 csapat főzött az Apáczai téren. Újdonságként és egyben hagyományteremtő szándékkal az est végén átadták a vándor fakanalat.

A szervezők azt ígérték, jövőre lesz folytatás. Már most azon gondolkodnak, hogy a 2017-es vigasságokon milyen céllal jótékonykodjanak.

M.E./CS.M.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: