keresés a weboldalon

Adventi vásár (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Adventi vásár (Videó)

2015 december 08 - kedd
Bemutatták a megújult Adventi vásárt a sajtó munkatársainak. Balaicz Zoltán polgármester és Soltész Miklós egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkár közösen tekintették meg az ünnepi hangulatú belvárost.

A Mindszenty téren is pavilonok és ünnepi forgatag várja a látogatókat. Ételeket, italokat és kézműves termékeket kínálnak az árusok – mondta Balaicz Zoltán polgármester.

Soltész Miklós egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkár a közösségi összefogásra és a karácsony értékeire hívta fel a figyelmet.

A Mindszenty tértől a séta a Kossuth utcán folytatódott, ahol a politikusok megálltak többek között a Tütü gasztrobusznál, ahol egerszegi adventes bögrékből fogyasztható a forralt bor. A bögrék betéti díjából befolyó összeggel a pózvai fogyatékkal élők otthonát segítik majd.

A Dísz téren a megújult pavilonok kínálata mellett kulturális műsorok várják a látogatókat – tudtuk meg Tompa Gábortól, a Kvártélyház Szabadtéri Színház Kft. ügyvezetőjétől.


A Tudomány és Technika Házát idén karácsonyi motívumokkal világítják meg. A Városháza előtti téren pedig akár jégkorcsolyázhatnak is a gyerekek.

DZsu/P.B.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: