keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Ajándék az ellenfélnek

Zalaegerszeg címer
Hírek

Ajándék az ellenfélnek

2008 március 08 - szombat
Diósgyőr – ZTE 1-1 (0-0)Diósgyőr, 3.000 néző. NB-I. bajnoki labdarúgó-mérkőzés.  Játékvezető: Bede. Asszisztensek: Tóth, Fehér. Góllövők:  Sebők (90.) ill. Waltner (59.). Sárga lap: Vitelki (Vitelki (44.) ill. Miljatovics (17.), Waltner (83.), Molnár (91.).DVTK: Köteles – Mogyorósi, Hegedűs, Sebők V., Elek (Kállai, 46.) – Kamber, Vitelki (Cardozo 61.), Virágh, Lakatos – Lipusz (Szélpál 61.), Simon. Vezetőedző: Vágó Attila. ZTE: Vlaszák – Máté, Miljatovics, Botis, Vulin – Zatara (Tóth Z. 61.), Molnár, Davidov (Kocsárdi 81.), Koplárovics (Balázs 78.) – Waltner, Meyé. Vezetőedző: Szlavko Petrovics.

Nehéz mit mondani erről a meccsről: hagytunk elúszni két pontot, s nem használtuk ki az esélyt, hogy közelebb jussunk az élen állókhoz. Pedig minden esélyünk megvolt erre. A mérkőzésen a mi játszottunk fölényben, több helyzetet is kihagytunk, s végül – mikor máskor, mint a 90. percben  – kaptunk egy elkerülhető gólt. Kár…

Vélemények:
Dézsi Attila, ZTE FC ügyvezetője:  –  Egyetlen kapura lövéséből szerzett gólt a Diósgyőr. Nekünk több lehetőségünk volt, de ezeket elpuskáztuk. A hajrában pedig már úgy éreztük, zsebünkben a két pont. Kicsit korán örültünk.
Waltner Róbert, a ZTE támadója:  – Győztes mérkőzést adtunk döntetlenre. Végig a mi akaratunk érvényesült a pályán. Nagyon sajnálom pontvesztésünket.
Vlaszák Géza, a ZTE kapuvédője:  – A mérkőzés során végig – főleg a második félidőben – mi játszottunk fölényben. Az utolsó percekben baj volt a koncentrációval, ez értékes két pontunkba került.
Koplárovics Béla, a ZTE középpályása:  – Csak magunkat okolhatjuk a döntetlenért. Több helyzetünk is volt, ebből kellett volna még egyet berúgnunk és akkor mi nyerünk. (Zala-Lap Kft.)

Tartalom megosztása: