keresés a weboldalon

Álomiskola

Zalaegerszeg címer
Hírek

Álomiskola

2014 május 22 - csütörtök
Az én álmomban egy olyan iskola szerepel, amely Budapesten, egy strand és egy gyémánt-arany erdő közepén van. A gyerekek osztályonként kapnak egy amerikai sulibuszt, amivel jöhetnek az iskolába.

Lenne egyenruha is, de természetesen olyan, amit a diákok terveznek meg, külön a lányok és a fiúk részére. Néhány kiegészítő is megengedett lenne, amivel fel lehetne dobni a szerelést. A tantárgyak közé tartozna a tesi óra helyett a sport és a divattervezés is.  A falak színe sárga lenne, de nem csak egyszerű sárga, hanem annak mindenféle árnyalata. A gyerekek írhatnának gépen vagy füzetben is. Az ügyesebbek tableten is dolgozhatnának.

A felvételihez kellene választani egy sportot és írni róla egy dolgozatot. Ha ez sikeres lenne, akkor kapnánk egy I-pad minit. A szabadidő tényleg szabad lenne, azzal töltenéd el, amivel csak szeretnéd, akár a szüleidet is behívhatnád, hogy beszélgessetek, ha ahhoz lenne kedved.

Hát, igen. Ez az álmom, de igaziból az én véleményem az, hogy a mostani iskolám sokkal jobb ennél, és nem is vágyom másra.

Szili Napsugár 4.a
Belvárosi Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola,
Petőfi Sándor Székhelyiskola

Tartalom megosztása: