keresés a weboldalon

Alsóerdei Majális

Zalaegerszeg címer
Hírek

Alsóerdei Majális

2024 május 03 - péntek

Zsúfolásig telt meg az Alsóerdei Sport- és Élménypark május elsején, a retro majális programjai a jó időben sok családot csaltak ki a szabadba. A színpadi produkciók, a gasztronómiai csemegék és a sportesemények mellett alkalmi vidámpark is működött.

Sokan hallgattak a felhívásra, és gyalog indultak az alsóerdei élményparkba, a majálisra. Sör, virsli és lángos volt bőven, de a vattacukor sem hiányzott a rendezvényről. A hajdani május elsejék hangulatát próbálták felidézni a szervezők, persze főképp a családi, baráti közösségek szórakoztatásával.

A kalandpark attrakcióit körhintával, kisvasútattal és céllövöldével bővítették. Emellett a gyerekeknek foci- és a kosárlabda-bajnokságot is szerveztek.

A kreszpályán kicsik és nagyok ültek gokartra, és megtelt a játszópark is. A gyerekek körében népszerű volt az arcfestés és a lufihajtogatás. Zoé kitartóan várta, hogy elkészüljön a bagoly.

Napközben az Egerszeg Rádió munkatársaival is találkozhatott a közönség, néhány óráig a műsor is innen szólt, a színpadon pedig estig egymást követték a fellépők.  

F.Gy./Sz.L.

Képgaléria


További hírek, aktualitások az Egerszegi Hírek oldalon olvashatók.

Tartalom megosztása: