keresés a weboldalon

„Aludj máskor!” – 24 órás vetélkedő Zalaegerszegen (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

„Aludj máskor!” – 24 órás vetélkedő Zalaegerszegen (Videó)

2018 április 20 - péntek
Hatodik alkalommal rendezték meg Zalaegerszegen az „Aludj máskor” – 24 órás vetélkedőt. A megmérettetésre 9 iskola csapata nevezett. A fiatalokat a játék kezdete előtt – a hagyományokhoz híven – Balaicz Zoltán polgármester köszöntette.

300 diák várakozott reggel a Polgármesteri Hivatal előtti téren. Innen indult a felvonulás a Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnokba.

A fiatalok hetek óta erre a programra készültek. Voltak előzetes feladataik, amik megvalósítása hosszabb időt vett igénybe – mondta Domján Boglárka, kölcseys diák.

A Munkácsy-iskola tanulói is sokat készültek az eseményre. Herendi Dzsenifer például nagyon elégedett csapatuk munkájával.

A tanulók közül többen évek óta résztvevői a vetélkedőnek. Mindannyian a legjobb eredményben bíznak. Papp Regináld reméli, hogy a Széchenyi-iskola jobb eredményt ér el, mint 2017-ben.

A Diadém Rendezvényiroda több nagyvárosban szervezi meg ezt a 24 órás programot, amit minden évben diákok ezrei várnak. A zalaegerszegi esemény témája ezúttal a játékgyártás. A részletekről Lendvai Patrik műsorvezető tájékoztatott.

A fizikai és mentális helytállás, a kreativitás, az együttműködés, valamint az összefogás próbájaként számon tartott rendezvény eredményhirdetését szombaton reggel 9 órakor tartják.

V.D./I.G.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: