keresés a weboldalon

Asztalitenisz termet avattak (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Asztalitenisz termet avattak (Videó)

2016 június 13 - hétfő
Az egykori Műbútor-gyár területén, az EVO ipari parkban avatták fel a hétvégén az EVO Zalaegerszegi Asztelitenisz Klub új termét. Az esemény díszvendége a kétszeres világbajnok Klampár Tibor volt.

Több zalaegerszegi cég, illetve magánszemély összefogásának köszönhetően készült el az egyesület új terme. Stanka László az EVO Komplex Kft. ügyvezetője kiemelte, hogy a klub 16 alapító tagja is tevékeny részt vállalt abban, hogy a létesítmény elnyerje végleges formáját.

A teremben a későbbiekben nemcsak a hivatásos asztaliteniszezők, hanem a város „civil” lakossága is játszhat majd. Ezt Balaicz Zoltán polgármester is örömmel nyugtázta.

Balaicz Zoltán mellett Vígh László országgyűlési képviselő is köszöntötte az egybegyűlteket, majd az esemény díszvendége, Klampár Tibor vette birtokba az asztalt. A egykori kétszeres világbajnok és háromszoros Európa-bajnok asztaliteniszező előbb egy bemutató mérkőzést játszott Németh Dávid extra ligás versenyzővel, majd a későbbiekben a város elöljáróival és támogatókkal is összecsapott az asztalnál.

A bemutató mérkőzések után felnőtt, illetve gyermekbajnoksággal ért véget a Zalaegerszegi Asztalienisz Klub juniálisa.

Gy.M./T.S.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: