keresés a weboldalon

Átadták a felújított bölcsődét (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Átadták a felújított bölcsődét (Videó)

2018 október 24 - szerda
Megújult a Cseperedő Bölcsőde. A 105 millió forintos beruházást a Településfejlesztési Operatív Program forrásaiból finanszírozták. Az épületegyüttes óvodának és védőnői szolgálatnak is helyet ad. A teljes komplexumot – az elmúlt időszakban – összesen 266 millió forintból korszerűsítették.

Látványos felújítás történt a Petőfi utcában. A projekt részeként többek között a külső homlokzatot hőszigetelték, s nyílászárókat cseréltek. A részletekről Magyarné Vugrinecz Zsuzsanna, a Cseperedő Bölcsőde vezetője tájékoztatott.

Az önkormányzat fontosnak tartja a helyi szociális-, oktatási- és nevelési intézmények modernizálását. Így a tervek szerint a következő években valamennyi bölcsődét, óvodát és általános iskolát rendbe hozzák – mondta Balaicz Zoltán polgármester, majd hozzátette:

Ezek a beruházások a gyermekek komfortérzetének növelését, illetve a dolgozók munkakörülményeinek javítását szolgálják. Cél, hogy a következő generációk minél előbb 21. századi, modern körülmények között nevelkedjenek.

V.D./T.S.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: