keresés a weboldalon

Átadták a Hotel Willis-t (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Átadták a Hotel Willis-t (Videó)

2020 szeptember 18 - péntek
Négycsillagos szállodává alakították az egykori Hotel Balatont Zalaegerszegen. Az egymilliárd forintos beruházás Willis Hotel néven nyílt meg. A belváros ikonikus épületén teljes belső és külső korszerűsítést végeztek. A szolgáltatási szektor megújítására az épülő járműipari tesztpálya és más egyéb befektetések miatt is szükség volt.

Romos állapotban volt már a szálloda, ami 1981-ben nyitotta meg a kapuit. most 64 szobát és egy konferenciatermet alakítottak ki, emellett egy wellness-központ is lesz a létesítményben. Balaicz Zoltán polgármester beszédében rámutatott: kereskedelmi, turisztikai és rekreációs szempontból is fontos a hotel.

Balaicz Zoltán polgármester, Zalaegerszeg:

Az ünnepségen beszédet mondott Schanda Tamás parlamenti és stratégiai államtitkár, miniszterhelyettes. Mint kiemelte, Zalaegerszeg a magyar gazdaság talpra állásának egyik motorja, Ehhez járul hozzá a mostani fejlesztés is. Vigh László országgyűlési képviselő is köszöntötte a résztvevőket. Megjegyezte: az új kínai tulajdonosok jól döntöttek a megyeszékhely mellett, mert egy fejlődő városba érdemes befektetni.

Vigh László országgyűlési képviselő:

A Hotel Willis tulajdonosa, Johny Wei a rendezvényen megköszönte a városvezetők támogatását és segítségét. Arról is beszámolt, hogy szerintük Zalaegerszeg tele van életenergiával, folyamatosan fejlődik, és nagy távlatokban gondolkodik. A különböző árkategóriájú és felszereltségű szobák, továbbá a kétszintes, 1200 négyzetméteres wellness részleg október elsejétől fogadja a vendégeket.

N.J./E.K.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: