keresés a weboldalon

Átadták a jótékonysági nap bevételét (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Átadták a jótékonysági nap bevételét (Videó)

2017 szeptember 12 - kedd
Átadták az AquaCity jótékonysági nap bevételét a program kedvezményezettjeinek. A gyűjtést ezúttal a Zala Megyei Szent Rafael Kórház Fizioterápiás Osztálya, valamint a Zala Különleges Mentők részére szervezték.

A kedvezőtlen időjárás ellenére több rekord dőlt meg idén a zalaegerszegi csúszdaparkban. A rendezvényen 64 csapat főzött a jó cél érdekében – mondta Balaicz Zoltán polgármester, majd hozzátette:

30 éves a Fizioterápiás Osztály medencéje. Ennek gépészete, burkolata és a hozzá tartozó öltözők már elavultak, nem felelnek meg a kor és a gyógyítás mai követelményeinek. Felújítására az egészségügyi intézmény már több gyűjtést szervezett. Most a jótékonysági eseménynek köszönhetően több mint 3 millió forintot kaptak – tájékoztatott Gombosné Papp Judit, a Zala Megyei Szent Rafael Kórház, Központi Fizioterápiás Osztályának osztályvezető gyógytornásza.

A program másik kedvezményezettje a Zala Különleges Mentők szervezete. Ők többek között eszközfejlesztésre és oktatások szervezésére fordítják a támogatást. Erről részletesen, Horváth Péter, a Zala Különleges Mentők elnöke beszélt.

Az adományátadó eseményen elhangzott: Zalaegerszeg ismét bebizonyította, hogy a segítség, a jótékonyság és az összefogás városa.

V.D./P.B.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: