keresés a weboldalon

Átadták a jótékonysági programok bevételét (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Átadták a jótékonysági programok bevételét (Videó)

2017 július 27 - csütörtök
Átadták a pózvai Fogyatékos Otthonban a múlt hétvégi Kertmozi jegybevételéből, valamint az Alsójánkahegyi Sör-, Virsli- és Hagymásbab Fesztivál jótékonysági főzésén befolyt összeget. A szervezők több mint 400 ezer forinttal támogatták a Törött Szárnyú Pillangók Alapítványt.

A kertvárosi településrészi önkormányzat két sikeres rendezvényt tartott a múlt héten. Több mint huszonöt év után egy napra újra megnyitotta kapuit a Kertmozi, ahol Bud Spencer és Terence Hill Kincs, ami nincs című filmjét vetítették. Emellett Forgács Gábor színművész, Humorforgácsok előadásával szórakoztatta a közönséget. Ezt követte másnap a harmadik Alsójánkahegyi Sör-, Virsli- és Hagymásbab Fesztivál, melynek kiemelt része volt a jótékonykodás – mondta el Galbavy Zoltán a térség önkormányzati képviselője és a programok ötletgazdája.

Mindkét program kedvezményezettje a Törött Szárnyú Pillangók Alapítvány volt, amely 1993-ban szülői kezdeményezésre alakult. A szervezet ugyan még nem tudja, mire fordítják a pénzt, ám biztosak benne, hogy lesz helye – tájékoztatott Kirschner Béla, a Törött Szárnyú Pillangók Alapítvány titkára és képviselője.

Jó hír, hogy a kertvárosi településrészi önkormányzat és az Alsójánkahegyi Kulturális Egyesület a jövőben is szervez majd ilyen és ehhez hasonló rendezvényeket. Addig pedig, aki segíteni szeretne, látogasson el augusztus 12-én, szombaton az AquaCitybe, ahol az önkormányzat immár tizenhatodik alkalommal rendez jótékonysági napot.

V.D./T.S.

Tartalom megosztása: