keresés a weboldalon

Átadták a megújult tornacsarnokot (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Átadták a megújult tornacsarnokot (Videó)

2023 szeptember 13 - szerda
Megújult a zalaegerszegi Apáczai Csere János Művelődési Központ tornacsarnoka. A negyedmilliárd forintos fejlesztést a Magyar Kézilabda Szövetség tornaterem felújítási programja támogatta.

Frissen festve, modern öltözőkkel, korszerű világítással és új nyílászárókkal fogadja mostantól a sportolni vágyókat az Apáczai Csere János Művelődési Központ tornacsarnoka. Ez a második olyan létesítmény Zalaegerszegen, melynek fejlesztését a Magyar Kézilabda Szövetség segítette.

A beruházás jól illeszkedik Zalaegerszeg önkormányzatának létesítményfelújítási programjába. Erről Balaicz Zoltán polgármester beszélt az avatóünnepségen.

Amióta a kormány stratégiai ágazatnak tekinti a sportot, soha nem látott fejlesztések valósultak meg ezen a területen – fogalmazott az átadón Schmidt Ádám. A sportért felelős államtitkár kifejtette, azért dolgoznak, hogy mindenki számára vonzóvá és elérhetővé tegyék a sportolást.

A megújult csarnokot azonnal birtokába vette a Páterdombi LSC utánpótlás kézilabdacsapata. Mellettük helyet ad a létesítmény más szakosztályok edzéseinek, mindennapos testnevelés óráknak és a szabadidősportnak.  

F.M./I.G.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: