keresés a weboldalon

Átadták az Andráshidai Idősek Klubját (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Átadták az Andráshidai Idősek Klubját (Videó)

2018 május 16 - szerda
Végéhez közeledik a szociális alapszolgáltatások fejlesztése Zalaegerszegen. A beruházássorozat részeként újabb idősklubot adtak át, ezúttal az andráshidai városrészben.

Nyílászárókat cseréltek, külső hőszigetelést végeztek, állmennyezetet alakítottak ki, korszerűsítették a világítást-, a fűtést- és a villamoshálózatot. A nappali ellátást biztosító, 1950-ben épült intézmény teljes felújításon esett át – mondta Radics Andrea, a Zalaegerszegi Gondozási Központ intézményvezetője, majd hozzátette:

A Településfejlesztési Operatív Program forrásaiból 430 millió forintot fordít az önkormányzat a szociális- és idősügyi ellátórendszerre. A programban résztvevő létesítmények többségét már átadták. A részletekről Balaicz Zoltán polgármester számolt be.

Andráshidán az elmúlt időszakban jelentős beruházások történtek. Többszázmillió forintból új óvoda épült, korszerűsítették a felnőtt- és gyermekorvosi rendelőt, valamint a védőnői szolgálatot. Munkálatok a közeljövőben is lesznek – tájékoztatott Sümegi László önkormányzati képviselő.

A településrészen útépítés várható még. Ennek megfelelően az Andráshida utca 400 méteres szakasza új aszfaltburkolatot kap.

V.D./P.B.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: