keresés a weboldalon

Átadták (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Átadták (Videó)

2018 július 23 - hétfő
Átadták az Alsójánkahegyi Sör-, Virsli és Hagymásbab Fesztivál jótékonysági főzőversenyének bevételét. Az adományt ezúttal a Szent László utcai Óvoda kapta.

Az idén negyedik alkalommal megrendezett program népszerűnek bizonyult, évről-évre egyre nagyobb a látogatottsága, már a városhatáron túlról is érkeztek vendégek. A versengésen ezúttal kilenc csapat indult, a legtöbb adag ételt a Vorhotai LSC tagjai adták el – mondta Farkas Ottó, a szervezet elnöke.

A szervezők szándéka, hogy a kezdeményezés a szórakoztatáson túl hasznos célokat is szolgáljon. Ezért ebben az évben is kiválasztottak egy intézményt, melyet a befolyt 235 ezer forinttal támogatnak – tájékoztatott Galbavy Zoltán településrészi képviselő, a program ötletgazdája.

A kedvezményezett a Szent László utcai Óvoda lett, az összegből egyebek mellett projektort vásárolnak – jelezte Novákné Borsos Ildikó, a Zalaegerszegi Belvárosi II. Számú Óvoda vezetője.

A fesztivál jövőre is várja az érdeklődőket, a Mindszenty iskola felújítása miatt azonban az eddigiektől eltérő helyszínen. Jótékonysági főzés viszont még ezen a nyáron is lesz: augusztus 4-én Vorhotán, 12-én pedig az Aquacityben tehetnek ki magukért – és egymásért – a közösségek.

Sz.É./P.V.B.

Tartalom megosztása: