keresés a weboldalon

Átadták (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Átadták (Videó)

2017 november 15 - szerda
Multifunkcionális sportlétesítményt avattak az Eötvös Iskolában. A legmodernebb technológiával készült beruházáson kívül egy aszfaltos futópályával és egy labdarúgó kapuval is gazdagodott az intézmény. A rekortán pályát az MLSZ pályázatának köszönhetően önkormányzati támogatással alakították ki.

Közel négy évtizede épült a kertvárosi oktatási intézmény, melynek betonos udvarán eddig csak kisebb-nagyobb felújítást végeztek. A helyi képviselők és az igazgató kérésére a város vezetése kilenc millió forintos önerőt biztosított. A kivitelezés kora ősszel kezdődött – mondta Balaicz Zoltán polgármester.

A 800 négyzetméteres felületen kézilabda, kosárlabda és futball pálya kapott helyet kettő kapuval és négy palánkkal. Emellett térköves járda és közvilágítás épült – nyilatkozta Vigh László országgyűlési képviselő és Orosz Ferencné önkormányzati képviselő.

 

A diákokat ebben az iskolában nem kell noszogatni. A kosaras fiúk az elmúlt években a diákolimpián két arany, egy ezüst és kettő bronzérmet szereztek – mondta Hanzséros Lajos igazgató.

A kötelező órákon kívül a tanulók délután 17 óráig sportolhatnak az udvaron. Ezután a környék lakói használhatják azt. Az intézmény hétvégén is várja a mozogni vágyókat.

M.E./T.S.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: