keresés a weboldalon

Átadták (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Átadták (Videó)

2016 október 18 - kedd
Átadták a Béke Ligeti Általános Iskola felújított tornatermét. A beruházás mintegy másfél millió forintba került. Ezentúl az intézményben tanuló közel 200 diák és 60 nevelő méltó körülmények között sportolhat.

Zenés bemelegítéssel kezdődött az avató ünnepség. A tornateremben korszerűsítették a világítást, felújították a padlót és lefestették a falakat. A rekonstrukciót a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ és az önkormányzat közösen finanszírozta – mondta el Balaicz Zoltán polgármester, majd hozzátette:


A Béke Ligeti Iskolában az elmúlt időszakban egyebek mellett akadálymentesítettek, s kicserélték a nyílászárókat is. A tornaterem felújítása halaszthatatlanná vált, mert a sport különösen fontos az itt tanuló fiatalok életében – hangsúlyozta Herold József, a Béke Ligeti Általános Iskola, Speciális Szakiskola és EGYMI intézményvezetője.


Az intézmény több sportolási lehetőséget kínál a diákok számára, akik olyan szakköröket választhatnak, melyekben kibontakoztathatják tehetségüket. Az avatóünnepségen ezúttal a labdarúgók, a kosár- és röplabdázók, valamint az atléták tartottak bemutatót.

V.D./P.V.B.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: