keresés a weboldalon

Átalakul a Color (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Átalakul a Color (Videó)

2016 február 11 - csütörtök
Társasház épül a régi Color ruhaipari üzem területén. A tervek szerint a lakópark 3 emeletes épületeiben 16 otthont és 2 üzlethelyiséget alakítanak ki. Ezzel az évtizedek óta üresen álló ingatlan új funkcióra lel. A beruházás részleteiről sajtótájékoztatón számoltak be az építtetők és a város vezetői.

Már a válaszfalakat építik a volt Colorban, ahol tavaly év vége óta zajlanak az átalakítási munkálatok. Az új tulajdonosok 47 és 137 négyzetméter közötti lakások közül választhatnak. Valamennyi teraszos és amerikai konyhás lesz. Kialakításuknál a legmodernebb technológiákat alkalmazzuk – mondta Balázs Attila, a AIB Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. ügyvezetője.

A fejlesztés nagy öröm Zalaegerszeg számára. Az épület felújításával ugyanis tovább szépül a belváros – hangsúlyozta Balaicz Zoltán polgármester.

A beruházást egyedülálló módon támogatja az önkormányzat. Vállalták egyebek mellett a járdák, a zöldfelületek és az átkötő utak felújítását – tudtuk meg Bali Zoltán önkormányzati képviselőtől.

A társasház várhatóan augusztusra elkészül, de az értékesítése folyamatos. A lakások több mint felét egy hónap alatt eladták.

M.Zs./P.B.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: