keresés a weboldalon

Átvették (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Átvették (Videó)

2018 május 09 - szerda
Tanúsítványokat adtak át szerdán a Senior Akadémián. A negyedik éve zajló programnak ez volt a második ilyen ünnepsége: ezúttal több, mint 160 hallgató vehette át a részvételt igazoló dokumentumot.

Az élethosszig tartó tanulás ma már nem vágy, hanem szükséglet – fogalmazott köszöntőjében Gubán Miklós. A Budapesti Gazdasági Egyetem zalaegerszegi Gazdálkodási Karának dékánja azt mondta: intézményük örömmel ad helyet az időseknek szóló előadássorozatnak, mert fontos, hogy valamennyi korosztály számára lehetőséget biztosítsanak az ismeretek gyarapítására.

Az eseményen részt vevő Balaicz Zoltán köszönetét fejezte ki azoknak, akik részt vettek a projekt megvalósításában. A polgármester a szépkorúak megbecsülésének fontosságáról is szólt.

Ebben az évben 300 tanúsítványt állítottak ki a Senior Akadémia hallgatóinak, ami azt is jelzi, hogy a részvétel csúcsot döntött. A szervezők a témaválasztással igyekeznek minden igényt kielégíteni, miközben törekednek a korszerű ismeretek átadására.

Ez az oktatási forma rendkívül kedvelt az idősek körében. Szatmári Bálintné a kezdetektől tagja a közösségnek.

Ma több, mint 160-an vették át az igazoló okmányt. A program szeptemberben folytatódik. A tervek szerint – mások mellett – Görög Ibolya protokoll szakértő is tart majd előadást.

Sz.É./B.P.

Tartalom megosztása: