keresés a weboldalon

Augusztus 9-én jótékonysági nap az AquaCityben (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Augusztus 9-én jótékonysági nap az AquaCityben (Videó)

2015 július 17 - péntek
Idén is lesz jótékonysági nap az AquaCityben. Az idei bevételt a kórház genetikai laboratóriumának eszközbeszerzésére, valamint a színház fogadóterének csinosítására ajánlják fel a szervezők. A rendezvény részleteiről Balaicz Zoltán polgármester és Bánhegyi Péter, az Egerszegi Sport és Turizmus Kft. ügyvezetője számolt be a sajtó képviselőinek.

Augusztus 9-én, vasárnap rendezik meg a XIV. jótékonysági napot a vízicsúszda- és élményparkban. A felajánlások, valamint a belépőjegyekből befolyó összeg mellett a hagyományokhoz híven idén is főzőversennyel segítik a város közéleti személyiségei, intézményei, vállalkozásai és civil szervezetei a nemes cél elérését. Ezúttal a bevételt több felé osztják – mondta el Balaicz Zoltán polgármester, majd hozzátette:

A főzőverseny mellett többek között sportbemutatókkal, koncertekkel, musical műsorral és korongozó foglalkozással várják a szervezők a jótékonysági nap résztvevőit. A zalaegerszegi lakosok ezen a napon kedvezményesen vehetik igénybe a létesítmény szolgáltatásait- tájékoztatott Bánhegyi Péter, az Egerszegi Sport és Turizmus Kft. ügyvezetője.

Az AquaCity és a zalaegerszegi önkormányzat által szervezett jótékonysági rendezvényre eddig 29 főzőcsapat nevezett be, de további jelentkezőket is várnak a szervezők. Mint mondták rekord összegű bevételre számítanak.

V.D./E.K.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: