keresés a weboldalon

Avattak (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Avattak (Videó)

2016 december 01 - csütörtök
Az iskolai alapítvány, a szülők és az intézmény dolgozóinak segítségével új informatikai és közgazdasági szaktantermet avattak csütörtök délelőtt a Csány László Szakgimnáziumban. A több mint 3 milliós beruházáshoz az önkormányzat ötszázezer forinttal járult hozzá.

A diákok az új termet a megye és a város vezetői jelenlétében vehették birtokba. Amint az a köszöntőben elhangzott, az önkormányzat már nem fenntartója az iskolának. Ennek ellenére fontosnak tartják a jövő szakembereinek képzését s az intézmény infrastruktúrájának fejlesztését – mondta Bali Zoltán, a városrész önkormányzati képviselője.

A 12 tanulói és egy tanári munkahelyet a legmodernebb oktatástechnikai eszközökkel látták el. Az iskola ezzel az új beruházással megfelel a szakképzési előírásnak, ami azt jelenti, hogy már 3 csoportban tudnak oktatni egy adott osztályt – tájékoztatott Németh Andrea intézményigazgató.

Az iskola további tervei között szerepel a régi géppark cseréje, ám ez forráshiány miatt várat magára. Jövőre OKJ-s nappali képzés indul a Csányban, akkor további terembővítésre lesz szükség.

M.E./K.M.

Tartalom megosztása: