keresés a weboldalon

Avattak (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Avattak (Videó)

2016 október 25 - kedd
Új kamionmosót avattak pénteken a Györe Intertrans Kft. telephelyén. Az Északi Ipari Parkban lévő komplexum bővülése nem csak a cég életében fontos állomás: a város is jegyzi az újabb munkahelyek számának növekedése miatt.

Idősebb Györe János 1988 óta foglalkozik közúti teherszállítással. A családi vállalkozást 10 évvel később alapították, azóta folyamatosak a fejlesztések. Az új, környezetvédelmi szempontokat is előtérbe helyező kamionmosó avatása újabb mérföldkő a cég életében – mondta Ifj. Györe János, a Györe Intertrans Kft. ügyvezető igazgatója.

Az avatón elhangzott: a mintegy 20 foglalkoztatott mellett a közeljövőben újabb 5-8 munkavállalónak tudnak feladatot biztosítani. Balaicz Zoltán polgármeseter köszöntőjében úgy fogalmazott: a cég története emblematikus a város fejlődésében.

Az avatón Vigh László országgyűlési képviselő azt mondta: a dunántúli régió elismert belföldi és nemzetközi fuvarozást végző cége példa lehet mindenki számára. Ez ugyanis bizonyíték arra, hogy a tervek megvalósíthatók. Az eddigi mintegy 350 millió forintos összberuházásból a kamionmosó hozzávetőleg 60 millió forintból épült meg.

Sz.É./P.V.B.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: