keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Az akarással nem volt gond

Zalaegerszeg címer
Hírek

Az akarással nem volt gond

2006 október 22 - vasárnap
Zala Volán ZTE  –  Szeviép Szeged   70-74(10-16, 23-29, 15-12, 22-17)Zalaegerszeg, 250 néző. NB-I. női kosárlabda-mérkőzés. Jv.: dr. Páli, Farkas.Zala Volán ZTE: Szélesy (11/9), Hadarics (7/3), Creamer (23/3), Gavriloska (11), Vescan (14/3). Csere: Czukor (2), Zsovár (2). Vezetőedző: Bencze Tamás.

A mérkőzés elején jól védekezett a hazai csapat s pár pontos előnyre tett szert. A negyed második felében azonban fokozatosan fölénybe kerültek a rutinos szegediek és át is vették a vezetést. A második negyedben azt történt a pályán, amit a vendégek akartak. A Zala Volán ZTE rosszul védekezett s a dobások sem sikerültek. A negyed közepén már 19-37 volt az állás. A nagy szünetet követően azonban felszívták magukat az egerszegi lányok. Feljavult védőjátékuk, a támadások is jobban sikerültek, különösen Creamer vált aktívabbá. Sikerült a felzárkózás, a 38. percben 67-68-at mutatott az eredményjelző. Ekkor azonban Creamer hárompontost hibázott, ugyanakkor a szegediek eredményesek voltak, s bebiztosították győzelmüket.

A Zala Volán ZTE jelentős változáson keresztül ment keretének még időre van szüksége, hogy összecsiszolódjon. Mindenképpen bíztató, hogy a csapat nem esett össze a gyenge két első negyed után, hanem nagy akarással játszva feljavult és szorossá tudta tenni a mérkőzést. (Zala-Lap Kft., B. I.)

Tartalom megosztása: