keresés a weboldalon

Az állandóság kötelez

Zalaegerszeg címer
Hírek

Az állandóság kötelez

2016 szeptember 01 - csütörtök
Megújította névadó szponzori szerződését a férfi kosarasokkal a Zalakerámia Zrt.

Az állandóságot jelenti a ZTE KK életében a névadó és egyben kiemelt szponzoruk a Zalakerámia Zrt. Szerdán délelőtt a Városháza különtermében a több mint tíz éves kapcsolat újabb fejezete íródott. A sajtótájékoztatón Dr. Gyimesi Endre a klub társadalmi elnöke köszöntötte a jelenlévőket és felelevenítette az elmúlt szezon sikereit és reményét fejezte ki, hogy az idei is hasonlóan sikeres lesz.

-Jó volt a sikereket együtt megélni- kezdte köszöntőjét Balaicz Zoltán polgármester. – Büszkék lehetünk, hogy egy ilyen nagy múltú cég fontosnak érzi tíz év távlatában is a zalaegerszegi kosárlabda támogatását – folytatta a városvezető.

A polgármester hangsúlyozta, hogy a csapat sikere a támogató sikere is! A csapat öregbíti a város hírnevét és igazi közösségi élményt nyújt a szurkolóknak.

A folytatásban a Zalakerámia Zrt. vezérigazgatója Dr. Jaramani Rafik, a több mint tíz éve tartó együttműködés egyediségét emelte ki. A támogatást akkor is adták, amikor a csapatnak nem ment, de ott voltak és közösen ünnepeltek a 2010-es bajnokcsapattal és kupagyőztessel.

-A cég neve egybeforr Zala megyével, Zalaegerszeggel és ezt a jó kapcsolatot képviseljük idehaza és külföldön is, az üzleti életben és a sportban is – fogalmazott a vezérigazgató.

Dr. Jaramini Rafik reményét fejezte ki, hogy a klub a közeljövőben a nemzetközi kupaporondon is megmutathatja majd magát.

Stárics Kornél ügyvezető megköszönte a névadó szponzornak a többéves kitartó támogatást és a városvezetésnek a kosárlabdasport iránti elkötelezettségét.

-Az elmúlt szezonban nem csak csapatszinten léptünk előre, hanem a mérkőzéseink látogatottsága terén is, ami megkétszereződött az elmúlt idényhez képest. Szeretnénk kiszolgálni a szurkolóinkat és ismét egy sikeres szezont produkálni- fogalmazott az ügyvezető.

A Zalakerámia Zrt. újabb egy évre kötelezte el magát névadó szponzorként a ZTE KK felé. A szerződés egy emelt támogatást tartalmaz, ami több az előző évihez képest és egy célprémium zsebet is előirányoztak, amit a sikeres szezont követően kaphat meg a klub.

A keret a héten teljessé válik, ugyanis a mai napon Ubilla és a Drungilas megérkezett, míg Moore csütörtökön csatlakozott a többiekhez.

Jóna István

Tartalom megosztása: