keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Az E.ON válaszára várva

Zalaegerszeg címer
Hírek

Az E.ON válaszára várva

2007 augusztus 03 - péntek
Ma délelőtt a ZTE FC vezetése és dr. Gyimesi Endre polgármester sajtótájékoztatót tartottak a futballklub és az E.ON között június 30-án lejárt szponzori megállapodással kapcsolatban.

Nagy Ferenc, a ZTE FC Rt. elnöke kiemelte, hogy az elmúlt években az energetikai cég szép példáját mutatta a korrekt szponzori együttműködésnek és akkor sem hagyta magára a klubot, amikor az gyengén teljesített. Ugyanakkor viszont mind a mai napig nem kaptak egyértelmű választ az E.ON-tól , hogy kívánják-e folytatni továbbra is az együttműködést, vagy sem.

Dr. Gyimesi Endre polgármester, az emelte ki, hogy az E.ON üzleti partnere is a városnak, és több olyan cég is akad a városban, amely ennek fejében támogatja a kultúrát és sportot . Reméli, hogy az E.ON ezen egerszegi cégek sorában marad.

Nagy Ferenc kérdésre válaszolva elmondta, hogy az energetikai társaság eddigi támogatása a klub költségvetésének mintegy negyedét teszi. Ennek hiánya egyelőre nem okozna gondot, de a későbbiekben igen. Ezért gőzerővel keresik az új szponzorokat, több céggel is előrehaladott tárgyalások folynak.

Tartalom megosztása: