keresés a weboldalon

Az Ebergényért Polgárőr Egyesület az Év Polgárőr Egyesülete

Zalaegerszeg címer
Hírek

Az Ebergényért Polgárőr Egyesület az Év Polgárőr Egyesülete

2011 november 11 - péntek
Az Országos Rendőr-főkapitányság székházában, Budapesten a nemzeti ünnep, október 23-a tiszteletére rendezett díszünnepségen vehette át az Országos Polgárőr Szövetség elnökétől, Dr. Túrós Andrástól, valamint Dr. Hatala József r. altábornagy, országos rendőrfőkapitánytól Nagy István, az Ebergényért Polgárőr Egyesület elnöke az „Év Polgárőr Egyesülete” címet.

Az elismerésben minden esztendőben a megyei szervezetek elnökeinek javaslata alapján megyénként egy-egy egyesület részesülhet. Az ebben az évben végzett aktív, sikeres és kimagasló munkáért az ebergényi egyesület nyerte el a díjat.

A Zala Megyei Polgárőr Szövetség Lentiben megtartott október 23-i megemlékezésén az Ebergényért Polgárőr Egyesületből Grósinger Judit Marianna, Tornyos Zoltán és Nagy István részére a Polgárőr Érdemkereszt Bronz fokozata kitüntetést nyújtotta át Horváth Róbert megyei elnök.

Az Ebergényért Polgárőr Egyesület 2007-ban alakult meg, napjainkban már 42 fővel végzi a rendőrséggel, az önkormányzattal, valamint a helyi lakossággal napi szinten szorosan együttműködve hatékony és eredményes bűnmegelőző munkáját.

Tartalom megosztása: