keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Az égi áldás győzelmet hozott

Zalaegerszeg címer
Hírek

Az égi áldás győzelmet hozott

2010 május 05 - szerda
Lombard Pápa – ZTE 1-2 (1-1). NB I bajnoki labdarúgó-mérkőzés. Pápa, 1000 néző. Játékvezetői: Alvaro Garcia Miquel. Asszisztensek: Farkas, Kis. Gólszerzők: Balázs (25), Horváth A. (66.) ill., Rebryk (35.). Sárga lap: Rajnay (55.), Bogunovics (59), Bárányos (76.), Rudnevs (76.), Szalai (89.). Piros lap: Horváth A. (75.).

Lombard Pápa: Szűcs – Quintero, Dlusztus (Tóth G., 74.), Farkas, Rajnay – Varga, Gyömbér, Rebryk, Jovánczai (Szabó, 82.) – Bárányos, Abwo. Vezetőedző: Véber György.

ZTE: Vlaszák – Kocsárdi, Miljatovics, Bogunovics (Kovács, 61.), Panikvar – Máté P., Kamber, Balázs, Magasföldi (Horváth A., a szünetben) – Rajcomar (Szalai, 77.), Rudnevs. Vezetőedző: Csank János.

Csapatunk továbbra is harcban áll a dobogós helyért… Hiába nyertek riválisaink, mi is megszereztük a 3 pontot, azaz a helyzet nem változott semmit. A mérkőzésről annyit: ahhoz képest, hogy a játékosoknak volt részük jócskán az égi áldásban, meglepően jó színvonalú mérkőzést láthattunk. S ami lényeges, a második félidő egyértelműen a miénk volt. Ha ez az ára, minden hátra lévő meccsünkön essen az eső, csak nyerjünk.

Vélemények: Csank János, a ZTE vezetőedzője: – Bár a hazaiak jobban alkalmazkodtak a vizes talajhoz, a lélektani pillanatokban mi rúgtuk a gólokat, és 10 emberrel is taktikusan játszottunk. A tervünket megvalósítottuk, 3 ponttal távoztunk Pápáról.

Dézsi Attila, a ZTE ügyvezetője: – Megérdemelten szereztük meg a három pontot, mivel az ellenfélnek a második félidőben helyzete sem volt. Nekünk a gól mellett több lehetőségünk akadt.

Balázs Zsolt, a ZTE játékosa: – Nehéz mérkőzésen szereztünk értékes 3 pontot. Az első félidőben gyorsan megszereztük a vezetést, de a Pápa rövid időn belül egyenlített. Szünet után, érzésem szerint, ellenfelünk fölé kerekedtünk.

Kocsárdi Gergely, a ZTE játékosa: – A ZTE színeiben legtöbbet szerepelt játékos lettem. Ennek is örülök, meg a megszerzett három pontnak, mert így továbbra is élnek dobogós reményeink.

Tartalom megosztása: