keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Az első félidőben eldőlt

Zalaegerszeg címer
Hírek

Az első félidőben eldőlt

2009 augusztus 05 - szerda
Győri ETO-ZTE FC 3-1 (3-0)Ligakupa labdarúgó-mérkőzés. Győr, 400 néző. Jv.: Kovács J. Z.Gólszerzők: Józsi (27. p.), Kink (33. p,), Dinjar (40. p.), illetve Horváth A. (11-esből, 63. p.).Piros lap: Djordjevics (62. p.).Győr: Sztevanovics – Fehér, Djordjevics, Kiss, Völgyi – Dudás, Pilibatis, (Berede 52. p.) Józsi (Nicorec 46. p.), Dinjar (Koltai 46. p.) – Tokody, Kink (Brnovics 49. p.). Vezetőedző: Pintér Attila.ZTE: Pogacsics – Szalai (Rábold 77. p.). Kovács G., Todorovics, Sági (Polareczki 46. p.) – Magasföldi, Horváth A., Schultz (Petneházi 56. p.), Illés – Pavicsevics, (Sluka 46. p.) Hadár (Wittman 67. p.) Vezetőedző Csank János.

Mindkét csapatban a fiatalok kaptak lehetőséget. A kezdeti kiegyenlített játék után a hazaiak kerültek fölénybe, kapufát rúgtak, majd két ZTE-helyzet következett. Egy súlyos védelmi hiba után megszerezte a vezetést a hazai csapat. A ZTE védelme továbbra is sokat hibázott és a Rába-partiak további gólokat szereztek. Szünet után fegyelmezettebben játszott a ZTE., de csak 11-esből sikerült szépítenie. Az első félidőben remeklő Rába-partiak megérdemelten nyertek.

VÉLEMÉNYEK:
Csank János, a ZTE vezetőedzője: – Az első félidőben a Győr kihasználta hibáinkat, bár nekünk is voltak lehetőségeink. A gólokat továbbra is hiányolom a játékunkból.

Vass László, a ZTE pályaedzője: – A Győr csapatában több kezdő játékos szerepelt, ez meglátszott az első félidőben. Tragédia nincsen, a Ligakupát felkészülési és tesztmérkőzésnek tartjuk, hogy kipróbáljuk az újonnan igazolt játékosokat.


Petneházi Márk:
– A Győr az első félidőben kihasználta hibáinkat, ekkor eldöntötte a mérkőzést.

Tartalom megosztása: