keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Az első randin

Zalaegerszeg címer
Hírek

Az első randin

2015 október 08 - csütörtök
Miután körülbelül két percig csak néztük egymást az ablakon keresztül és mosolyogtunk, eszébe jutott, hogy be is mehetnék. Kinyílt az ajtó, egyből a nyakamba ugrott, és csak szorított és szorított… Mintha az egész csak egy álom lett volna. De ami ezután jött, az volt az igazi filmbeillő befejezése a napnak.

Kért egy pillanatot, és befutott a szobájába. Addig én készítettem két bögre finom forrócsokit, majd odatoltam a kanapét a kandalló elé és megigazgattam a parazsat. Egyszer csak hallom, hogy nyílik az ajtó, és jön kifelé a szobából egy paplannal. Amint összenéztünk, tudtuk, hogy ismét ugyanarra gondoltunk… A kanapéra leülve, átkaroltam és betakartam magunkat. Majd a konyhaszekrényre pillantva megláttam a forrócsokikat és elmentem értük. Miután letettem az asztalra magunk elé a bögréket, és visszabújtam mellé, egyből átkarolt és éreztem rajta, hogy ennél nagyobb szeretetet még nem kapott. És az a megnyugvás, amit én éreztem mellette… Na az az a dolog, amire nekem szükségem volt, egyszerűen már maga a hangulat isteni volt, és az, hogy mindezt vele élhettem át… Felbecsülhetetlen számomra!

A nyugis, lágy hangulatnak viszont meglett az eredménye… fél óra után mindketten elálmosodtunk és elaludtunk. 

Amikor reggel felébredtem, Ő még aludt. Nem akartam felkelteni, ezért finoman kibújtam a karjai közül, és szépen betakartam. Gondoltam meglepem egy kis reggelivel, így összedobtam neki egy szív alakú tükörtojást és egy csésze citromos teát, majd a kertből leszakított friss és harmatos rózsaszálat beletettem egy kis vázába, és mindezt ráraktam egy tálcára. Odamentem mellé, és csak néztem ahogy szuszog, mert olyan aranyos volt. Pár perc múlva, hogy ne hűljön ki a reggeli, gondoltam felébresztem. Amikor kinyitotta a szemét és meglátott felült, és a nyakamba borult. Majd miután megölelt, belenézett a szemembe, végigsimította az arcomat, és megcsókolt. Abban a pillanatban, mintha az augusztus 20.-ai tűzijátékot éreztem volna a gyomromban, mintha ezer pillangó repült volna körülöttem. 

Miután tekintetünk ismét találkozott, elfordultam a tálca irányába, és odasúgtam neki: -Ugye tudod, hogy szeretlek, de ki fog hűlni a reggelid!

Majd ránézett a tálcára, meglátta a rózsát, a szívecskét és a teát, és elmosolyodott. Nem hitt a szemének. 

Visszanézett rám, és csak annyit mondott: Szeretlek!

Németh Krisztián (11.A osztály)
Zalaegerszegi Szakképzési Centrum Ganz Ábrahám Szakközépiskolája

Tartalom megosztása: