keresés a weboldalon

Az eső idén is a terembe kényszerítette az utcai kosárlabda szerelmeseit

Zalaegerszeg címer
Hírek

Az eső idén is a terembe kényszerítette az utcai kosárlabda szerelmeseit

2016 május 20 - péntek
A fagyosszentek idén sem voltak kegyesek a Decathlon Ball utcai kosárlabda fesztivál szervezőihez, mivel a szombati rendezvényt az eső miatt az Ostoros Károly Csarnokba voltak kénytelenek megrendezni. A Zalaegerszeg Városi Szabadidősport Szövetség szervezésében immár harmadik alkalommal szerveztek főleg amatőröknek szabadidős rendezvényt.

Az idei megmérettetésre 20 csapat nevezett, öt kategóriában. Üde színfoltja volt a versenynek az alsó tagozatos gyerekek mérkőzési, akik mindent beleadtak a győzelemért. A legnépesebb kategória a vegyes volt, ahol a szabályok szerint egy lánynak mindig a pályán kellett lennie. A mérkőzések között büntetődobó, hárompontos dobó és two ball game versenyeket is rendeztek. A torna lezárásaként a díjátadón az ötödik helyezettként végzett Zalakerámia ZTE KK bedobója Velkey János segédkezett. Az Általános Iskolás alsó tagozatos kategóriát a Stars City nyerte a Kék fehér sasok és Defense csapatai előtt. A felsősöknél a Májzs végzett az élen a Street Fighter és a ZTE Warriors előtt.

A középiskolás fiúk versenyét a Cavaliers nyerte megelőzve az LK Bullst és az Easy Maney Snipert.A nyílt kategóriában a Göcsej Nyílt csapat végzett az élen a Drink Team előtt, míg a vegyesben a Göcsej Vegyes nyert a Zacskós Leves és a SAS csapatai előtt. A büntetődobó versenyben a felnőttek versenyét Zsemberi Eszter, míg a gyermekekét Gerencsér Botond nyerte. A hárompontos dobó versenyben Mészáros Richárd, míg a two ball game-ben a Herceg Istvánné – Velkey Krisztina páros bizonyult a legjobbnak. A torna végén a szervezők jelezték 2017-ben egy hónappal később, június elején szeretnék megrendezni a versenyt, immár a szabadban.

-i-

 

Tartalom megosztása: