keresés a weboldalon

Az év legkedveltebb vendéglátóhelye – Verseny új köntösben (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Az év legkedveltebb vendéglátóhelye – Verseny új köntösben (Videó)

2016 szeptember 20 - kedd
Mediterrán olasz ételkülönlegességek, magyaros fogások és reformételek. Többek között ez várja a zalaegerszegieket az év legkedveltebb vendéglátóhelyén. Idén az önkormányzat által indított versenyen a két évvel ezelőtt felújított Terra Incognita Étterem és Kávéház nyert. További szavazatokat kapott a Díszpinty Gasztro Bár, a Zalaco Bisztro, a Vándor Vígadó és a Kiskondás Étterem és Panzió.

A városvezetés hat évvel ezelőtt hirdette meg utoljára ezt a pályázatot. Akkor még háromtagú zsűri értékelte a gasztronómiai felhozatalt. Erről ezúttal a helyi vendégeknek és a megyeszékhelyre látogató turistáknak kellett dönteniük. 75 nevezőre összesen háromezren szavaztak – mondta Balaicz Zoltán polgármester.

Zsupánek Miklós, az étterem egyik tulajdonosa hangsúlyozta: nem volt céljuk a győzelem. Mindamellett büszkén rakják majd ki az épület falára az önkormányzattól kapott réztáblát. Mint mondja: két évvel ezelőtt vették át a hely irányítását, azóta is a minőségi kiszolgálásra törekednek.

A megmérettetés újdonsága volt még az is, hogy az önkormányzat selfiversenyre buzdította a fiatalokat. Ők a kedvenc vendéglátóhelyükön készült fotókkal pályázhattak. A város vezetése reméli, hogy a megfelelő nyilvánosságnak köszönhetően jövőre, még több szavazat érkezik a verseny résztvevőire.

M.E./P.V.B.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: