keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Az év vendéglátóhelye 2006

Zalaegerszeg címer
Hírek

Az év vendéglátóhelye 2006

2006 június 02 - péntek
Zalaegerszeg város polgármestere tavaly hirdette meg először „Az év vendéglátóhelye” elnevezésű versenyt, amelynek az volt a célja, hogy kiválassza a szakma kiválóságaiból és a közönségből álló zsűri városunk legnívósabb éttermét vagy kávéházát.

A benevezett vendéglátóhelyeket külön értesítés nélkül látogatja végig idén is a zsűri. Értékelik a vendéglátóhely külső és belső megjelenését, a dekorációt, a színek és a fények hatását. Kritikus szemmel nézik majd a tisztaságot, az étel- és itallap kínálatát, a kiszolgálást, a személyzet öltözékének a nívóját.

A tavalyitól eltérően idén két kategóriában kerül meghirdetésre a verseny: jelentkezhetnek éttermek és kicsit más szempontok szerint értékelik majd a kávéházakat és a cukrászdákat. A fődíjakat kora ősszel adja át a sajtó jelenlétében a polgármester. Külön érdekesség, hogy a szervezők a közönséget is be szeretnék vonni a bírálatba. Szeptemberben a www.zalaegerszeg.hu városi hírportálon bárki szavazhat kedvenc vendéglátóhelyére, október elején pedig a díjkiosztón átveheti a nyertes a közönségdíjat. A szervezők bíznak abban, hogy a tavalyi megmérettetés után még többen jelentkeznek a városi versenyre, s őszre kiderül, melyek a 2006. év legkiválóbb és legkedveltebb vendéglátóhelyei Zalaegerszegen.

Tartalom megosztása: