keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Az „évszázad góljával”

Zalaegerszeg címer
Hírek

Az „évszázad góljával”

2009 március 17 - kedd
Kaposvár – ZTE 1-2 (0-1) NB-I. bajnoki labdarúgó-mérkőzés. Kaposvár, 2000 néző. Játékvezetői: Szilasi. Asszisztensek: Erős, Kovács. Gólszerzők: Miljatovics (57., öngól) ill. Waltner (26.), Kocsárdi (48.).Sárga lap: Petrók (33.), Pest K. (67.) ill. Horváth A. (44.), Waltner (68.), Miljatovics (87.)

Kaposvár: Kovács Z. – Grúz, Petrók, Zahorecz, Kovácsevics – Pest K. (Jovánczai, 78.),Obrics, Bogdán G., Gujics (Farkas K., 58.) – Zsolnai, Nikolics. Vezetőedző: Prukner László.

ZTE: Vlaszák – Kocsárdi , Miljatovics, Botis, Szamosi – Alomerovics (Sluka, 66.), Horváth A. (Varga R., 77.), Máté P., Illés – Balázs Zs. (Pavicsevics, 74.), Waltner. Vezetőedző: Csank János.

Most gyorsabban ment előre az óra mutatója, mint máskor gyakran. Ez is valami. Magyar viszonylatban nagy iramú, élvezhető meccs volt. Hogy megérdemeltük-e a győzelmet? Mindent összevetve igen. Szereztünk három gyönyörű gólt, míg a kaposváriak egyet sem. Igaz, Miljatovics összetévesztette a két kaput, de szerencsére Waltner és Kocsárdi nem. A második virágkorát élő védő olyan gólt szerzett, mint amilyen az ellenfél edzője szerint egy évszázadban csak egy születik.

Vélemények

Csank János, a ZTE vezetőedzője: – Nem voltunk elég pontosak az utolsó passzoknál, ha jobban koncentrálunk, több gólt is rúghattunk volna. A két csapat sportszerűen küzdött, így folyamatos játékot, jó iramú mérkőzést láthattak a nézők.

Prukner László, a Kaposvár vezetőedzője: – Az első harminc percben mi irányítottuk a játékot, a ZTE a semmiből rúgott egy gólt. Végig futnunk kellett az eredmény után. Talán a döntetlent megérdemeltük volna.

Kocsárdi Gergely, a ZTE védője: – Masszív csapat a Kaposvár, értékes három pontot szereztünk ellenük. Nagyon örülök, hogy bombagólt sikerült szereznem, amellyel végülis nyertünk.

Vlaszák Géza, a ZTE kapuvédője: – Megérdemelt a győzelmünk, a Kaposvárnak mindössze egy igazi helyzete volt. Miljatovics öngóljáról annyit: hogyha egy csatár fejel ilyen erővel, akkor is nehéz lett volna kifognom. Most pedig egy védőnk bólintotta rá, amire igazán nem számíthattam, mivel úgy láttam elfejeli a labdát. Remélem, jó sorozatunk a Honvéd ellen is folytatódik.

(Zala-Lap, B. I.)

Tartalom megosztása: