keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Az iramra nem lehetett panasz

Zalaegerszeg címer
Hírek

Az iramra nem lehetett panasz

2007 február 24 - szombat
ZTE – Diósgyőr 2-2 (2-2)Zalaegerszeg, 4000 néző. NB-I. bajnoki labdarúgó-mérkőzés.; Játékvezető: Szilasi. Asszisztensek: Lémon, Kovács.; Góllövők: Halgas (24.), Máté (25.), Simon A. (27.), Rubint (41.-öngól). Sárga lap: Halgas (24.), Elek (31.), Molnár B. (85.), Farkas V. (87.), Vitelki (90+1.).ZTE: Varga Z. – Kocsárdi, Sebők V., Botis, Máté P. – Nagy L. (Lekics, 70.,Molnár B., Ljubojevics (Franciskovics, 70.), Józsi – Waltner, Sebők J.; Vezetőedző: Simon Antal.Diósgyőr: Szalma – Rubint, Katona, Elek, Farkas V. – Sipeki (Binder, 91.), Vitelki, Foxi, Halgas (Huszák) – Simon (Rebecsák, 70.), Douva.; Vezetőedző: Csank János.

Lehet, hogy a színvonal hagyott némi kivánnivalót maga után, de az iramra nem lehetett panasz. Egészen jó kis meccs lett volna, ha a ZTE nyer. De nem nyert. Így aztán csak azon morfondírozhatunk, hogy a Diósgyőr ilyen jó csapat – már persze hazai mércével – vagy a ZTE gyengébb annál, mint amilyennek szeretnénk látni.

Vélemények:
Simon Antal, a ZTE vezetőedzője: – Nehéz mérkőzés volt, mivel a diósgyőriek letámadtak bennünket, s így a labdát is már nehezen tudtuk felhozni. A II. félidőben több helyzetünk volt, de ezek kimaradtak.
Csank János, a Diósgyőr vezetőedzője: – Tudtuk, hogy jól felkészített csapat vendégei leszünk. Az I. félidőben jól játszottunk, a szünet után kissé elfáradtunk. A döntetlenre azonban mindenképpen rászolgáltunk.
Varga Zoltán, a ZTE kapuvédője: – Akartunk, küzdöttünk, a hozzállásunkkal nem volt gond. Sajnos a II. félidőben helyzeteink kimaradtak, így meg kellett elégednünk a döntetlennel.
Sebők József, a ZTE játékosa: – Az első félidőben balszerencsés gólokat kaptunk. A szünet után felbillent a pálya, de a helyzeteinket sajnos elpuskáztuk.

Tartalom megosztása: