keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

B Vitamin Napokat rendeznek Zalaegerszegen (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

B Vitamin Napokat rendeznek Zalaegerszegen (Videó)

2011 július 11 - hétfő
Első alkalommal rendeznek B Vitamin Napokat Zalaegerszegen. Hétfőtől vasárnapig várják az érdeklődőket a Dísz térre. Az egy hetes program a sör jegyében telik, a fesztivál sátorban 7 ország sörkülönlegességeit kóstolhatják meg a látogatók.

A szervezők a nagy melegre és a lakosság igényeire való tekintettel 16 féle sörkülönlegességet hoztak a Dísz térre. A rendezvény egy későbbi nyári fesztivál előfutára- tudtuk meg Tompa Gábortól, a Kvártélyház Szabadtéri Színház Kft. ügyvezető igazgatójától.

Többek között belga, szlovák német és természetesen magyar sörök szolgálják majd a rendezvény résztvevőinek jókedvét. A szervezők azonban gondoltak a fiatalabb korosztályra is.

A rendezvénynek több kísérőprogramja is lesz. Minden nap zalaegerszegi hírességek, közéleti személyiségek és sportolók lépnek a csapos szerepébe. Holnap este például kollégánkkal Szkok Istvánnal is találkozhatnak a sörpultnál. Este 8 órától koncertek színesítik a rendezvényt és vasárnap egy sörtúrára várják a résztvevőket, amit meglepetésnek szánnak a szervezők.

S.Z./T.S.

Tartalom megosztása: