keresés a weboldalon

Bajnokokat hirdettek a strandröplabda szezon zárásaként

Zalaegerszeg címer
Hírek

Bajnokokat hirdettek a strandröplabda szezon zárásaként

2016 augusztus 19 - péntek
Igazi strandidőben zárult az idei strandröplabda szezon, melyet az Aqucity és a ZTE Röplabda Klub szervezett. A harmadik, egyben záró viadalra 20 páros nevezett férfi, női és vegyes kategóriában.

A játékosok a helyieken kívül Szombathelyről, Dabroncról, Komlóról, Káptalanfáról, Lentiből, Ajkáról és Jákról érkeztek.

A harmadik játéknapon a nőknél a VIP (Kaprényi Piroska- Szalai Vivien) nyert, megelőzve a BOMÓ (Bódis Bianka- Molnár Martina) és a Szöszik (Gazdag-Czinder Anikó- Papp Zsófia) csapatait.

A férfiaknál a Katarzis (Koós Krisztián- Horváth Richárd) végzett az élen, maga mögé utasítva a HOPE (Keresztély György- Takács Barnabás) és a KisGyenes (Kiss Gergely-Gyenes Zoltán) csapatokat. Vegyesben a Sexyk (Kaprényi Piroska- Horváth Richárd) győzött, a Megtorlók (Szalai Vivien- Koós Krisztián) és a Nem életképes túrós rétes (Andris Krisztina- Domokos Ádám) előtt.
A torna végén a három forduló alapján összesítve, átlagolva és számolva hirdettek összetett bajnokokat kategóriánként.

Így 2016-os strandröplabda szezon végeredménye:

Nők: 1. VIP ( Kaprényi Piroska- Szalai Vivien), 2. BOMÓ- (Bódis Binaka- Molnár Martina), 3. Szöszik (Gazdag-Czinder Anikó- Papp Zsófia)
Férfiak: 1. Katarzis (Koós Krisztián- Horváth Richárd), 2. Szeniorok (Balázs Erik- Kovács Róbert), 3. KisGyenes (Kiss Gergely-Gyenes Zoltán)
Vegyes: 1. Sexsyk (Kaprényi Piroska- Horváth Richárd), 2. Kölcsey (Bódis Bianka- Balázs Erik), 3. Megtorlók (Szalai Vivien- Koós Krisztián)

A díjakat és az okleveleket Merth Attila a ZTE RK elnöke adta át, megköszönve a bajnokságban való részvételét a csapatoknak. Reményét fejezte ki, hogy jövőre hasonlóan színvonalas bajnokságot rendezhetnek majd az Aquacity-ben. A színvonalról Horváth Richárd szervező is pozitívan vélekedett:

-Sikerült a tavalyi színvonalat tovább emelni, hiszen egyre több új játékos jelentkezik a bajnokságra. Jó látni, hogy a megyén kívüli csapatok is megtalálják a rendezvényünket- fogalmazott a szervező.

Horváth Richárd kiemelte, hogy a mérkőzések sokkal kiélezettebbek lettek az elmúlt évhez képest, ami a játékosok felkészültségét és tudását is minősíti. Elmondásuk szerint a cél továbbra is a játéklehetőség biztosítás a nyári hónapokban és a sportág népszerűsítése.

-i-

Tartalom megosztása: