keresés a weboldalon

Balaicz Zoltán volt a Lokálpatrióta Klub vendége (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Balaicz Zoltán volt a Lokálpatrióta Klub vendége (Videó)

2015 július 01 - szerda
Kötetlen beszélgetésen kérdezhették a Lokálpatrióta Klub tagjai Balaicz Zoltán polgármestert. A találkozón alapvetően a helyi fejlesztésekről és tervekről esett szó.

A Lokálpatrióta Klub 16 évvel ezelőtt alakult az Együtt Zalaegerszegért Egyesület részeként. A csoportnak nincsenek állandó tagjai, de a havi fórumokon rendszerint teltház fogadja az előadókat – mondta el Dr. Kocsis Gyula, az Együtt Zalaegerszegért Egyesület elnöke.

Balaicz Zoltán polgármester a találkozón a várost érintő fejlesztésekről tájékoztatta az érdeklődőket. Mint mondta, a 2014-től 2020-ig terjedő időszakban az önkormányzat Európai Uniós forrásból több mint 11 milliárd forintot költhet el. Ennek nagy részét gazdaságfejlesztésre és a vállalkozások támogatására fordítja majd.

Az összejövetelen a polgármester szólt arról is, hogy megtiszteltetés számára igazi lokálpatriótákkal találkozni és beszélgetni. Hozzátette még, hogy a városvezetésnek kifejezetten jó a kapcsolata a klubbal, melynek képviselői odafigyelnek a zalaegerszegi értékek védelmére és megőrzésére.

V.D./E.K.

Tartalom megosztása: