keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Baleset a Rákóczi úton

Zalaegerszeg címer
Hírek

Baleset a Rákóczi úton

2005 február 14 - hétfő
Összesen 11 gépjárművet törtek fel a hétvégén ismeretlen személyek Zalaegerszegen és környékén. Legtöbb gépkocsiból nem vittek el semmit, de a rongálási kár így is esetenként 15-30.000 forint között mozog.

Az esetek többségét, éjszaka, és késő este követik el, így a bejelentés csak reggel vagy délelőtt érkezik a rendőrségre. A rendőrség kéri a lakosság segítségét a gépkocsifeltörések terén, ha bárki bármilyen információval rendelkezik, vagy látott hasonló eseményt és érdemleges adat birtokában van, hívja a 107-vagy 112-es telefonszámot, vagy személyesen is bejelentést tehet. Természetesen a bejelentő kérheti, hogy személye ne derüljön ki.

Zalaegerszeget sem kerülte el a hétvégi baleset hullám, igaz illetékességi területünkön egy könnyű sérüléses baleset történt.az is pénteken éjjel. A sebesség helytelen megválasztása miatt a Honda Civic személygépkocsi Zalaegerszegen a Rákóczi úton megcsúszott és nekiütközött a bal oldalon a parkolósávban leállított Ford Escort tehergépkocsinak, majd egy Lada típusú személygépkocsinak és egy Alfa 156-os személygépkocsinak. A baleset következtében a Honda gépjármű vezetője és utasa könnyebb sérülést szenvedett.

Tartalom megosztása: