keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Belvárosi Szüret

Zalaegerszeg címer
Hírek

Belvárosi Szüret

2010 augusztus 27 - péntek
Harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Belvárosi Szüret rendezvénysorozat szeptember 3-5. között. Szeptember 3-án, pénteken délelőtt 10 órakor a Városi Hangverseny- és Kiállítóteremben délelőtt 10 órakor „Környezettudatos Göcseji Helyi Termék” címmel konferenciára kerül sor. Délután 4 órától, pedig a Petőfi-Kossuth-Széchenyi úton szüreti felvonulással indul a rendezvénysorozat.

Pénteken a Széchenyi téri színpadon fellép a Lobo Latino (17 óra), a Phantom zenekar (18 óra) és az Ismerős Arcok (20 óra).
Szombaton zenés gyerekműsor várja az érdeklődőket és többek között látható lesz a színpadon a Leslis Night Band, az Intermezzo Latin Club, a Westend Blues, a Budapest Bár, majd
késő este 22.30-tól Lorenzo bulit tartanak.
Vasárnap délelőtt a Piccolo étteremben kerül sor a Díszpolgárok bora borversenyre, délután a Széchenyi téri színpadon délután 16 órától Musical est lesz, majd a Zalai Táncegyüttes és a Presidance Compary lép színpadra, este fél kilenctől pedig a Firkin.
2010 szeptember 2-án 18 órától a színpad építése miatt lezárásra kerül a Széchenyi tér és a Kossuth utca a Petőfi utcáig. A szakasz nyítására szeptember 6-án reggel 4.30-kor kerül sor.

Tartalom megosztása: