keresés a weboldalon

Bemutatkoznak az újoncok (I.)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Bemutatkoznak az újoncok (I.)

2004 szeptember 08 - szerda
A nyári átigazolási szezon során négy játékost szerződtetett a ZTE labdarúgócsapata. Az újoncok közül ezúttal Selei Andrást, Kaj Andrást és Ladislav Kozmért kérdeztük terveikről.

Selei András (1985. május 7.) – A Ferencváros csapatában nevelkedtem. Negyvenszeres ifjúsági válogatott vagyok. Tizenöt éves korom óta minden korosztályos válogatottnak tagja voltam. Nemrég szerepeltem a 19 éves korosztályos magyar válogatottal az Európa-bajnokságon. Az ifjúsági válogatottban nyújtott jó játékom alapján figyelt fel rám a ZTE vezetése. Ötéves szerződést kötöttem a ZTE-vel, az első év első fele mindenképpen az ismerkedés jegyében telik el. Amint felveszem a ritmust, szeretnék közelebb kerülni a kezdő 11-hez. A ZTE játékosállománya és tudása alapján ott van a magyar élvonal első hat csapata között. A vezetők célkitűzése reálisnak mondható. A posztom bal oldali szélső középpályás. A ZTE-nél eltöltött első két hónap gyorsan elrepült. Mára már sikerült a beilleszkedésem. Jól érzem magam a ZTE-nél, s reménykedem, hogy így lesz ez a folytatásban is.

Kaj András (1977. december 21.) – Tizennyolc éves koromig a ZTE csapatában játszottam. Ezután felvettek a szombathelyi tanárképző iskolára, így kerültem a Haladás együtteséhez. Az idei nyáron nagy változások történtek a vasi megyeszékhelyen. A Lombard tulajdonosa Pápára tette át székhelyét, de nem volt kötelező követni őt, szabadon igazolhatóvá váltam. Megkerestek a ZTE vezetői és sikerült megállapodnunk. A csapattársak többségét a pályáról ismertem. Nem volt nehéz a beilleszkedésem, mivel végül is hazatértem. Középpályás a posztom. Mivel Ljubojevics sérült volt, eddig kezdő voltam. Szeretnék bent ragadni a kezdő tizenegyben, bár tudom, ez nem lesz könnyű. A klubvezetés az első hat hely valamelyikére várja a csapatot, a célkitűzést reálisnak tartom. Jó játékommal szeretnék hozzájárulni a ZTE jó szerepléséhez.

Ladislav Kozmér (1979. június 9.) – Pozsonyban születtem, a szlovák bajnokságban 60 első osztályú mérkőzést játszottam. Magyarországon a Pápa csapatában szerepeltem. Innen kerültem a ZTE-hez. Csapataimban védőt játszottam, itt is ezen a poszton van a legnagyobb esélyem a kezdő 11-be bekerülni. Ez nem lesz könnyű feladat, mivel a ZTE védelmét jó játékosok alkotják. A tervem azonban mindenképpen az, hogy idővel helyet követeljek magamnak az egerszegi együttesben. Kétéves szerződést kötöttem a ZTE-vel. Az első év az ismerkedés jegyében telik, a másodikban szeretnék minél több lehetőséget kapni. A vezetők által magfogalmazott célt, az első hatban való végzést biztosan teljesítjük. Sikerült jól rajtolnunk. Ha formánk kitart, talán még a dobogóra is felkapaszkodhatunk. A fiúk gyorsan elfogadtak, a beilleszkedés nem jelentett problémát.

Tartalom megosztása: